Jumaat, 24 Jun 2011

                                   KEMPEN BUKU DIHATIKU


Kempen buku dihatiku telah diadakan pada 23 Januari 2011 sehingga akhir bulan jun ini.Pelaksanaan kempen ini pada tahap pertama adalah mewajibkan semua pelajar mambawa buku kemana sahaja.Terdapat lima badan berkepimpinan yang terlibat dalam perlaksanaan kempen ini adalah Pengawas ,Pembimbing Rakan Sebaya,Exco asrama, BADAR dan yang paling utama adalah Pustakawan Sekolah .Pelajar yang tidak membawa buku akan dikenakan tindakan yang sewajarnya.Tahap kedua adalah pelajar diwajibkan membawa dan membaca buku dimana sahaja.Pemplate telah diedarkan.Antara objektif kempen ini adalah untuk :

  1. Menanam budaya cintakan ilmu 
  2. Menanam budaya belajar merentas waktu
  3. Dalam usaha mencapai visi SAMER 2011,
  4. Sebagai langkah kearah sahsiah unggul 
  5.  Yang terakhir akan diberitahu kemudian.
   Kepada semua pelajar SAMER marilah sama-sama menjayakan kempen ini untuk menjadi pelajar yang cemerlang dalam semua aspek terutamanya dalam mentarbiyah dan bermuhasabah diri kita sendiri.


*Informasi terbaru akan diberitahu pada masa akan datang.Maaf , kerana setakat ini sahaja kami dapat mengupdate ,terdapat pelbagai masalah yang tidak sengaja kami hadapi . .Sekian sahaja dari kami. Maas salamah !Tiada ulasan:

Catat Ulasan